FOOD ALLERGY and INTOLERANCE

  • 저   자 : Brostoff
  • 역   자 :
  • 출판사 : Saunders
  • ISBN(10) : 0702020389
  • ISBN(13) : 9780702020384
  • 발행일 : 2002  /   1판   /   115 페이지
  • 상품코드 : 15687
  • 적립금: 5,742
319,000287,100

PART 1 - BASIC MECHANISMS

SECTION A - NORMAL STRUCTURE AND FUNCTION
SECTION B - SPECIALIZED CELLS AND SECRETIONS OF THE GUT
SECTION C - ANTIGEN HANDLING AND IMMUNE RESPONSE
SECTION D - MECHANISMS OF DAMAGE

PART 2 - FOOD COMPONENTS AND THEIR REACTIONS

SECTION A - EXAMPLES OF FOODS AS ALLERGENS
SECTION B - NON-ALLERGENIC EFFECTS OF FOOD

PART 3 - END-ORGAN EFFECT

SECTION A - RESPIRATORY TRACT
SECTION B - GASTROINTESTINAL TRACT
SECTION C - SKIN
SECTION D - CENTRAL NERVOUS SYSTEM
SECTION E - RHEUMATOLOGY
SECTION F - OTHER ORGANS

PART 4 - CLINICAL DIAGNOSIS OF FOOD ALLERGY AND INTOLERANCE

PART 5 - TREATMENT OF FOOD ALLERGY

안녕하세요.
가본의학서적
입니다.

  •       0

    장바구니

    장바구니 닫기

  • 배송조회

    배송조회 닫기

  • 영수증출력

    영수증출력

  • 개인결제

    개인결제

  • 결제오류

    결제오류 닫기

  • 반품/취소

    반품/취소 닫기

  • 결제내역조회

    결제내역조회 닫기

  • 무이자할부

    무이자할부 닫기

  • 질문&답변

    질문&답변 닫기

  • 입금계좌

    입금계좌

전체 메뉴